Birgitta Elmquist, Jenny Walan från S:t Lukas, Camilla von Below och Anette Mimer Sjöblom

En lyckad fördjupningsdag om handledning

Under torsdagen fylldes Aulan på Marie Cederschiöld högskola av engagerade handledare som var nyfikna på hur den sjuögda modellen kan ge nya perspektiv på ett handledningsärende.

Birgitta Elmquist, som är socionom, leg psykoterapeut, handledare, lärare samt författare hjälpte deltagarna att uppmärksamma den egna hållningen och kompetensen i sitt yrke.

Camilla von Below från S:t Lukas i Uppsala är leg psykolog, leg psykoterapeut, fil dr, lektor i psykologi samt författare gav perspektiv på handledaren utifrån anknytningsteorin och sin erfarenhet som handledare.

- Det här är en nystart för samarbetet mellan St Lukas förbundet och högskolan som vi värdesätter högt, säger Anette Mimer Sjöblom från Marie Cederschiöld högskolas uppdragsutbildning. Vi planerar för fler intressanta seminarietillfällen framöver.

- Det är otroligt viktigt att ha ett utbyte med andra och kunna reflektera gemensamt, säger Birgitta. Det hjälper oss att orka och att utvecklas i jobbet.

Alla medverkande är mycket nöjda med dagen och de upplever att alla deltagare som lyssnat och aktivt engagerat sig också känner sig nöjda.

#öppenföreläsning #uppdragsutbildning #handledning #sjuögdamodellen

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 december 2023