På Barnrättsdagarna i Karlstad

En av utställarna på årets Barnrättsdagar var Uppdragsutbildningar på Marie Cederschiöld högskola. Vi har mycket att erbjuda besökarna när det gäller vidareutbildning och kompetensutveckling inom socialt arbete och erbjuder uppdragsutbildningar med mellan 3 och 45 högskolepoäng. Vi anpassar också utbildningar för din arbetsplats, med möjlighet till fördjupade teoretiska och praktiska kunskaper.

På plats i Karlstad är studierektorer Hugo Waara och Lisa Lundberg som har stort engagemang i de utbildningar som berör barns rättigheter. Varför är det viktigt att vara med och vad tror ni att vi kan bidra med och tillföra besökarna på Barnrättsdagarna i år?

- Det vi hoppas på att kunna bidra med är att öka kännedomen om våra vidareutbildningar och berätta om vår högskola på Södermalm i Stockholm. Vi har ett stort antal utbildningar med inriktning barn och familj, som till exempel vår steg 1-utbildning med familjeterapeutisk inriktning.

- En ny kurs som jag hoppas mycket på och som jag är övertygad om blir väldigt bra är Barn och unga i och omkring gängkriminalitet. Det ligger rätt i tiden och känns givetvis oerhört viktig, säger Hugo.

Läs mer och ladda ner enkel folder om utvalda utbildningar för dig på Barnrättsdagarna.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 april 2024