En blond kvinna i grå kavaj, färgglatt mönstrad blus och guldfärgade glasögon står framför en grön skog. Hon ler och tittar in i kameran.

Pernilla Omérov. Fotograf: Beata Nawrocka

Ing-Marie Wieselgrens stiftelse utser lektor Pernilla Omérov till eldsjäl

Pernilla Omérov, lektor i vårdvetenskap vid Marie Cederschiöld högskola, har tilldelats pris av Ing-Marie Wieselgrens stiftelse.

Under Ing-Marie Wieselgrens stiftelses seminarium 26 juni under Almedalsveckan blev Pernilla Omérov, lektor i vårdvetenskap vid Marie Cederschiöld högskola, utsedd till en av de fem första Eldsjälarna.

– Det är en stor ära för mig att få detta pris då Ing-Marie arbetade med flera frågor som jag brinner för. Ing-Marie är en otrolig förebild – stark och drivande, samtidigt som hon lyssnade med stor lyhördhet och svarade med omtanke. Hon ingav mod och tröst i svåra tider. Det känns också otroligt att få träffa styrelsemedlemmarna i Ing-Marie Wieselgrens stiftelse som har gjort och gör så mycket viktigt för att främja psykisk hälsa. Väldigt roligt och viktigt när det kommer till framtida nätverkande och samverkan, säger Pernilla Omérov.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
27 juni 2024