Save the date: MCHS-dagarna 7-8 mars

Dags att kryssa för i kalendern. För andra året i rad bjuder Marie Cederschiöld högskola med ägare in till Marie Cederschiöld-dagarna.

Den idéburna visionen om att se hela människan har genom åren drivit på och utvecklat det palliativa förhållningssättet. Vad innebär det idag – och hur vill vi att det fortsätter att utvecklas framåt? I tider av stor förändring är detta samtal viktigare än någonsin. 

Marie Cederschiölddagarna 2024 kommer att ha fokus på samtal både om livet och om döden. Jämlikhet kommer att uppmärksammas ur olika perspektiv, likaså internationella kvinnodagen.

Varmt välkommen till två dagar av djupdykning i ämnet i syfte att främja kunskapsutbyten, väcka nya tankar och bygga broar mellan

professioner. Vår förhoppning är att årets tema kommer vidga perspektiven och inspirera till ett ännu mer utvecklande arbetssätt kring palliativ vård. Till vår hjälp kommer vi ha ett fullmatat schema med intressanta föreläsare, panelsamtal och diskussioner.

Plats: Aulan i Marie Cederschiöld högskola, Stigbergsgatan 30 i Stockholm. Seminarierna kommer också gå att följa digitalt.

Fri entré. Lunch och fika ingår.

Önskar du anmäla dig till Marie Cederschiöld-dagarna redan nu kan du göra det till jane.osterlind@mchs.se

Detaljerad information om programmet kommer senare i höst.

Loggor

MCHS-dagarna är ett samarrangemang mellan Ersta sjukhus, Ersta diakoni, Bräcke diakoni, Stora Sköndal och Marie Cederschiöld högskola.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2 oktober 2023