Öppen föreläsning - 23 november 2023

En existentiell psykoterapiutbildning

En utbildning i existentiell och humanistisk psykoterapi startar äntligen i Sverige

Psykoterapiutbildningen utgår från existentiell filosofi, psykologi och psykoterapi och har ett uttalat integrativt och pluralistiskt perspektiv. Kursdeltagarna stimuleras att finna och förverkliga en egen autentisk psykoterapeutisk identitet och insikt.

Kursledare Lance Cederström presenterar utbildningen på en frukostföreläsning torsdagen den 23 november kl. 8.30 på Marie Cederschiöld högskola i Stockholm. Föreläsningen sker på plats högskolan men streamas även i via zoom.

Lance Cederström är leg. psykoterapeut och handledare med existentiell inriktning och har sedan 1980-talet arbetat som psykoterapeut och vägledare inom främst hälso- och sjukvård, skolor, socialtjänsten, inom diakonin och i näringslivet. Lance undervisar på universitet och högskolor om den existentiella filosofins, psykologins och vägledningens teori och praxis

Marie Cederschiöld högskola anordnar utbildningen som en uppdragsutbildning som startar i Göteborg under vårterminen 2024 och är en grundläggande psykoterapiutbildning (GPU) på 45 högskolepoäng. Utbildningen pågår under 4 terminer och bedrivs som deltidsstudier.

Kursledare Lance Cederström

Kostnad: Frukostföreläsningen är kostnadsfri
När: Torsdag den 23 novemberl, kl 8.30 – 10.30. Vi bjuder på kaffe/te/juice och smörgås.
Var: Marie Cederschiöld högskola, Martasalen, Erstagatan 1 F, Plan 10, Stockholm (Södermalm)
alternativt digital närvaro via Zoom https://esh-se.zoom.us/j/68964506764.

Läs mer om psykoterapiutbildningen >>
Ladda ner pdf-fil om psykoterapiutbildningen >> , 535 kB.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
20 november 2023