Nytt uppdrag för utbildning inom socialrätt

Det nya uppdraget avser en högskolepoänggivande utbildning inom Socialrätt med fokus mot myndighetsutövning för 30 medarbetare inom Skärholmens stadsdelsförvaltning, avdelningen för socialtjänst. Det innebär att vi, Marie Cederschiöld högskola, som anbudsgivare antas som leverantör för det här uppdraget. På de kvalitetspoängen som önskades bedömas vi fick högsta poäng.

Uppdragsutbildningen på Marie Cederschiöld högskola erbjuder ett brett utbud av beställda utbildningar till företag, organisationer och myndigheter. Nya utbildningar kan skapas inom högskolans utbildnings- och forskningsprofil för socialvetenskap, vårdvetenskap, psykoterapi, teologi, kyrkomusik. Omfång och undervisning utformas alltid efter given budget och förutsättningar. Utbildningen utförs sedan på plats hos beställaren, hos oss på campus eller som distansutbildning.

Att gå en utbildning inom ramen för sin yrkesutövning kräver tydliga kopplingar till de dagliga arbetsuppgifterna för att upplevas relevant för deltagaren. Våra lärare och handledare har stor yrkeserfarenhet utöver sin ämneskunskap och erfarna praktiker och experter medverkar ofta för att ytterligare stärka lärandet.

För inspiration hittar du några av de beställda utbildningar vi levererat här Beställda utbildningar - Marie Cederschiöld högskola (mchs.se)

Sidinformation

Senast uppdaterad:
26 april 2023